stenen-dump.nl
Goedkope bestratingsmaterialen voor uw tuin en erf.
Home Betontegels Grind en Split Pallet opruiming Overig aanbod
Opsluitbanden 13/15x25x100
Opsluitbanden 13/15x25x100
€ 3,50
Ardennersplit 7-14 mm / 14-20 mm Big Bag 1m3
Ardennersplit 7-14 mm / 14-20 mm Big Bag 1m3
€ 79,50
Opsluitbanden 18/20x25x100
Opsluitbanden 18/20x25x100
€ 3,50

Leveringsvoorwaarden


Belangrijk voor u om te weten is het volgende:

 

  • Voor retouren geld dat wij de bezorgkosten niet terug betalen.
  • U dient de stenen zelf bij ons af te leveren. Indien gewenst kunnen wij de stenen bij u ophalen. Hiervoor bent u dan wel de kosten van het ophalen/transport verschuldigd.

Aanvullende informatie:
Bij de bezorging van pallets en bigbags dient u er rekening mee te houden dat deze gelost worden op de verharde weg geschikt voor steentrailers van 18 meter. Dit is om boetes te voorkomen. Mocht het niet mogelijk zijn om de stenen te leveren komen de transport- dan wel extra kosten voor uw rekening.


Betalingsvoorwaarden


Op onze website geven wij u vrijblijvende informatie. Wanneer u op de website aangeeft interesse te hebben in stenen, nemen wij contact met u op voor de exacte kosten en voorwaarden. U ontvangt van ons een factuur voor levering. Deze dient te worden voldaan, waarna levering volgt.

Afwijkingen


Op onze website geven wij u vrijblijvende informatie. Wanneer u zeker wilt zijn van kleur en maatvoering kunt u een bezoek brengen aan onze opslag. Kleuren en vormen op de website kunnen afwijken door belichting, hoek van fotograferen maar ook de instellingen van uw scherm. Hierdoor zijn de foto's op de website indicatief. In het echt kunnen kleur en vorm dus afwijken.